Engagementul se afla si in acest an in atentia angajatorilor, devenind un punct de referinta pentru persoanele aflate in functiile de conducere ale companiilor. La nivel practic, responsabilii de resurse umane sunt cei care se asigura ca sistemele de recompensa tin seama de obiectivele de engagement si retentie, oferind management-ului statistici constante.

8 din 10 angajatori considera engagementul prioritar pentru business-ul lor

Principalii responsabili de indeplinirea engagementului in randul angajatilor sunt managerii si liderii. Acestora li se alatura si specialistii in HR, cu o atitudine proactiva, care implementeaza instrumentele potrivite, oferind constant liderilor flux de date pentru a le sustine deciziile viitoare. Engagementul este in proportie de 85% prioritar in randul companiilor din 130 tari din lume, conform studiului Deloitte, realizat in 2016.

Aici intervine provocarea super-eroilor din domeniul resurselor umane: dezvoltarea profesionala continua a angajatilor, adaptabilitatea, orientarea spre nevoi individuale si colective, toate conducand spre atingerea obiectivelor comune ale companiei. Aceste aspecte sunt discutate in toamna la Conferinta de Resurse Umane HR Summit, organizata de Libero Events,  a carei slogan este “Difficult Times? SuperHeRoes are Here”.

Citeşte mai multe detalii despre speakeri şi înscrieri —–> http://bit.ly/29V5pGa 

 

Tags: , ,