22 februarie 2020 | Cluj Napoca
The Supercalifragilisticexpialidocious industry of event planning

De ce?

Pentru că în România nu există o școală care să te învețe cum să planifici și să implementezi evenimente memorabile.

 

Pentru că avem 10 ani de experiență pe piața de organizare de evenimente, 10 ani în care noi am dat cu capul de atât de multe situații care ne-au învățat, prin testare, de ce unele metode funcționează, în vreme ce altele doar îți pierd timpul și resursele.

 

Pentru că am înțeles că poate cele mai importante elemente sunt adaptabilitatea și dedicarea – toate bine planificate în drive. Pentru că asta facem noi și #noinunelaudam: arhitectură și implementare de evenimente corporate.

 

Dincolo de tot research-ul pe care îl poți face pentru a înțelege domeniul, noi am testat, conturat și rafinat structuri care te pot ajuta pe tine creezi evenimente de la 0, să implici parteneri și în final… să livrezi experiențe.

Cui ne adresăm?

Celor care cochetează cu ideea pe cont propriu și nu au găsit structura care să le ofere siguranța și încrederea că ceea ce fac e bine.

 

Celor care organizează evenimente în cadrul companiei în care activează – ca ramură secundară în fișa postului. Știi? Acele petreceri de final de an pentru colegii tăi, un masterclass de specialitate pentru colegii din departamentul de web development, charity markets with a twist, lansarea cu impact a unui proiect de CSR sau vizita unor parteneri strategici.

 

Celor care organizează evenimente și vor să își îmbunătățească modul de lucru, abordarea către parteneri, modul de comunicare sau insighturi din culisele altor organizatori de evenimente.

 

Un lucru e sigur: pentru a înțelege cum funcționează un eveniment, e necesar să ai un mod coerent de lucru, care îmbină o structură clară, atenție la detalii și îndrăzneală creativă de a face lucrurile să se întâmple. Și nu doar atât.

Structură masterclass: deopotrivă parte teoretică și practică

 • Arhitectură și strategie funcțională de eveniment
 • Concept, vizual, materiale necesar înainte, în timpul și post eveniment
 • Sponsorship: abordarea partenerilor și integrarea lor în eveniment
 • Time frame: de la Gantt la ziua evenimentului
 • Managementul echipei
 • Insights: din culisele organizării de evenimente. What could go wrong?!
 • Comunicare: de la canale adecvate audienței până la idei creative
 • Planning financiar și eficientizarea resurselor
 • Logistică
 • Follow-up

Libero Team

Pentru ca socoteala de la birou să coincidă cu cea din sala de eveniment, e musai ca 1 și cu 1 să dea fix 2.

Dincolo de experiența în domeniul financiar, Carmen e la bază senior project manager aka omul care cunoaște evenimentele noastre de la primele ediții. Cum ar veni, de când încă dădeam cu capul de tot felul de situații despre care nu scrie nici astăzi Google.

Așadar, care e treaba cu cash flow-ul, termenele de plată, condițiile contractuale și cum planifici evenimente pe două sezoane astfel încât să ai un business sustenabil… Carmen știe. Și va împărtăși cu noi toate răspunsurile.

Strateg calm și echilibrat, cu răbdare să asculte nevoia omului și să o traspună în plan realizabil.

E vocea caldă care te asigură că totul merge conform planului înainte să urci pe scenă, legătura de încredere atunci când vrei să știi orice detaliu organizatoric.

Om de culise de cele mai multe ori și responsabilul cu regia în ziua evenimentului, Biu e genul de om care știe care e  “the right way to do it”.

People magnet din cap până-n picioare. Activează pe piața de advertising online/offline și in culisele organizării de evenimente B2B din România de mai bine de 10 ani.

Spune că antreprenoriatul înseamnă multă muncă și oameni isteți care înțeleg că a ține pasul cu această industrie devine un stil de viață.

Pe lângă muncă este nevoie și de intuiție, și de abilitatea de a privi de fiecare dată lucrurile din mai multe perspective.

Știi care-i cel mai mare dușman al scrisului creativ? Nu, nu e vorba de capacitatea ta de a fi creativ sau de resursele de care dispui. Ci de cât de des ești întrerupt. Dar dacă tot m-ați întrerupt… fie.

Comunicarea evenimentelor B2B implică să fii suficient de organizat cât să ții pasul cu task-urile de back-office, să înțelegi cui te adresezi, să vezi potențialul evenimentului și să-l transcrii în campanii integrate de promovare.

Totul funcționează ca intr-un puzzle imens în care rezultatul final nu e vizibil decât dacă fiecare în parte, vine cu contribuția lui: speakeri, comunitate, mesaje, campanii, parteneri, activări. And this… this is great.

Bilete si inregistrare

lei 690
TICKET

Taxa de participare include:

 

 • acces în cadrul evenimentului
 • coffee breaks & finger food
 • suport masterclass pe care poți lucra aplicat după încheierea masterclass-ului
 • o ședință de brainstorming cu echipa Libero Events post-eveniment (are loc în decurs de maximum 6 luni de la data încheierii evenimentului)

După înregistrarea online vei primi un mail de confirmare din partea colegei noastre Carmen împreună cu detaliile de plată. Plata se face prin OP în baza facturii emise, până la data scadența specificată pe factură.

Cu o săptămână înainte de eveniment vei primi detalii finale legate de locație, agenda completă și ale informații utile.

Please select the number of tickets

About you
 

Billing info


How did you heard about us?

*I read and accepted these Terms and Conditions.
(must accept before sending the registration)

I agree to receive information and updates about Libero Events projects

captcha Please complete this CAPTCHA bellow