Revista digitală sau TheWoman.ro este un concept inedit, orientat spre zona de leadership feminin, educație și carieră, platformă de idei care prind viață în mâini dibace sau care au schimbat lumea prin pasiune și implicare. Complementar, atinge subiecte de lifestyle, fashion și nu numai.

Un proiect îndrăzneț, desprins din Conferința de Leadership Feminin ,,The Woman”, ajunsă în anul 2016 la cea de-a V-a ediție, care s-a bucurat de un real succes, atât prin conținutul propus de către speakeri, cât și prin numărul mare de participante.

14570391_1595257047167310_4686794601983284937_n

Conceptul revistei nu înfățișează imaginea unei femei, ci imaginea Femeii de carieră, ca ideal antreprenorial, care nu poate fi complet decât printr-o articulare hotărâtă chiar de ea însăși, asupra a ceea ce reprezintă și ceea ce iși propune să devină. The Woman reprezintă femeia convingătoare, care vorbește cu pasiune despre munca ei, femeia-leader al carei portret este complet adaptat la cele toate cele trei planuri ale realității: fizic, social și spiritual.

The Woman reprezintă intelectul, prin interese și pasiuni, care sunt în echilibru deplin cu dezvoltarea personalității și formării viziunii, prin calitățile pe care le angrenează, rezultând empatie și flexibilitate în situațiile de management experimentate zilnic.

Imaginea femeii-leader urmărește cunoașterea valorilor estetice, formarea capacității de a aprecia frumosul, cultivarea creativității în mod constant, educarea aspirației și a dorinței de a introduce elemente estetice în viața cotidiană, în adoptarea unei atitudini civilizate și sensibile în relațiile interpersonale, prin responsabilitatea de care dă dovada prin finalizarea lucrurilor cu succes.

La finalul lunii octombrie a avut loc lansarea revistei digitale The Woman. Murmur și voie bună, zâmbete și curiozitate feminină, Meron – House of Coffee fiind gazda evenimentului. Prezențe feminine și spirit antreprenorial deopotrivă, invitatele noastre au făcut cunoștință cu un proiect gândit și plănuit cu dedicare: The Woman Magazine.

The Woman nu se referă doar la desăvârșirea interioară a personalității, stabilind un echilibru solid între armonia psihologică internă și armonia socială externă, o complementaritatea între cultura intelectuală și cea profesională, cu dezideratele dinamicii sociale, în care femeia de succes este implicată ca subiect creator- smart, beautiful, independent.

Mulțumim așadar Meron pentru găzduire și Avon pentru goodie bag-uri-urile parfumate.

Ne vedem în on-line cu articole despre educație, frumos și carieră pe www.thewoman.ro și în offline la Conferința de Leadership Feminin, în 15 martie 2017!

We keep you post it on: www.thewoman.ro.