TeCOMM 2016 Sell them your story Afiș

Vânzările online prin intermediul aplicațiilor mobile au crescut semnificativ în ultimii ani, se arată într-un studiu realizat de shopify.com la nivel global. Dintr-un total de 100% vânzări înregistrate electronic, 50,3% din comenzi sunt realizate prin intermediul unui gadget mobil de ultimă generație, semn că una dintre noile tendințe în eCommerce este cea de mobile.

În mediul online, pe lângă structura site-ului, coșul de cumpărături, tool-urile utilizate, strategiile adoptate, campaniile și bugetul investit până la transformarea din UX în CX și fidelizarea ulterioară a clientului, cifrele sunt definitorii. Povestea de succes a unui business este spusă, în mare parte, prin intermediul cifrei de afaceri.

Despre tendința creșterii vânzărilor în online prin intermediul aplicațiilor mobile și smartphone-urilor se va discuta în cadrul celei de-a 9-a ediții a evenimentului TeCOMM eCommerce Conference&Expo, ce va reuni în 25-26 octombrie peste 300 de proprietari de magazine online și profesioniști în eCommerce în Cluj-Napoca.

 

Citeşte mai multe detalii despre speakeri și noutățile acestei ediții —> http://bit.ly/2aMhNK9