June 10, 2016

Ia loc în sală!

Participarea la evenimente business, adiacente domeniului tău de activitate reprezintă o formă de implicare în comunitate. Oferirea de cunoștințe dinspre profesioniști către mediul de afaceri poate aduce beneficii întregii comunități. Este ceea ce ne face să ne implicăm și să învățăm. O informație rece pe care am putea-o citi  nu produce aceleași schimbări precum o poveste vie și interactivă.

IMG_7572

Dacă este să pui pe hârtie ce anume te îndeamnă să participi la evenimente, asigură-te că regăsești în listă:

  • Acces la educaţie – prin intermediul conferinţelor şi workshop-urilor organizate, participanţii pot învăţa lucruri pe care, probabil, nu le-au cunoscut înainte, atât din experienţele celorlalţi participanți, cât şi din prezentările susţinute de speakeri;
  • Interes față de speakeri – experienţa şi profesionalismul celor invitaţi în calitate de speakeri reprezintă un motiv întemeiat pentru care oamenii să aleagă să participe la eveniment;

Ai ocazia să adresezi întrebări directe unor specialiști sau oameni de bussines -reprezentanți ai unor companii mari. Regăsești oportunitatea extraordinară de a afla lucruri noi de la cei mai buni specialiști în domeniu, de a cunoaște povestea acestor personalități și de a vedea care a fost traseul pe care l-au parcurs în ascensiunea spre succes.

  • Diversitate – de exemplu, evenimentele organizate de Libero Events acoperă mai multe arii, precum resurse umane, business feminin/ leadership feminin, eCommerce, fiscalitate, arhitectură, turism. Astfel, pot fi preluate anumite modele de bussines sau tehnici ale unor companii mari, care au avut rezultate pozitive.
  • Promovare – participanţii au posibilitatea de a-şi promova produsele şi serviciile companiilor din care fac parte prin expunerea lor în cadrul evenimentelor.
  • Zona expozițională – întâlnești cei mai importanți furnizori într-un singur loc, ceea ce îi dă posibilitatea participantului să afle ultimele noutăți direct de la furnizori și totodată să experimenteze.
  • Deschiderea drumului către un nou plan de bussines, inspirație datorită informațiilor livrate în cadrul evenimentelor.
  • Este important să participi la aceste evenimente pentru a cunoaște noi domenii, pentru a fi pus la curent cu noile tendințe, devenind o oportunitate de dezvoltare atât profesională, cât și personală.

Participarea la un eveniment business devine o experiență în sine. Creează un mediu de dezbatere în mijlocul căruia nu ai cum să fii pasiv. Te provoacă să vrei să afli mai multe, să descoperi arii despre care nu cunoști totul și să fii dispus ulterior să împărtășești și altora din cunoștințele tale.

Te provoacă să intri în comunitatea #wearelibero.