We love what we do, asta e clar! Ne petrecem o mare parte din zi la birou, lucrând intens pe cont propriu sau împreună cu colegii noștri. Iar pentru a fi creativi, energici și mereu cu idei proaspete, spațiul în care ne desfășurăm activitatea trebuie să fie unul pe măsură.

Tendințele afirmă că spațiile deschise de lucru sunt cele mai potrivite să susțină și să dezvolte spiritul creativ și colaborarea. Fie că cerem sfatul unui coleg sau ne exprimăm o părere cu privire la idee de comunicare, co-working-ul funcționează în cazul echipei Libero.

Nu știm cum este la voi la birou, dar la noi, de multe ori un “Cum ar fi dacă am face o zonă de… este completat de o voce de partea cealaltă a biroului cu un “Gata, știu! Și acolo poți adăuga… ”. Și uite așa, o idee grozavă, susținută de minți deschise, se transformă într-o experiență plăcută pentru participanții care aleg să ne fie alături la evenimentele organizate.

Discutăm aici nu doar de perspectiva de designer care include amenajarea în sine a biroului, confortul, decorarea în culori joviale, zonă de relaxare și compartimentarea friendly – open space, ci despre atmosfera pe care o creează aceste aspecte: colaborare, brainstorming constant, spirit de echipă și feedback constructiv.

„Spaţiul de lucru trebuie să atragă, să încurajeze, să favorizeze și să rețină talentul, care nu este doar un uimitor vector de inovație și acțiune, ci și motorul care propulsează strategia unei organizații. Munca în spații deschise încurajează colaborarea, atât de necesară creșterii productivității și inovației, dar prezintă și provocări precum zgomotul și depersonalizarea spațiilor de lucru, care pot atrage demotivarea angajaților” susține Delia Didea, arhitect în cadrul Workspace Studio, conform Cariere Online.

Strategiile de inovare arhitecturale ale spațiului de muncă, tot mai vizibile în cadrul companiilor din diferite industrii

În ultimii ani, companiile au început să investească tot mai mult în spațiile de muncă pentru a le oferi angajaților condițiile necesare îndeplinirii fără stres a sarcinilor de lucru. Inovația în arhitectură joaca un rol important în acest sens, potrivit Architizer.com, iar munca de birou poate fi transformată din una monotonă, în una relaxantă deoarece modul în care spațiile de birouri sunt construite poate facilita adaptarea și starea de bine a angajaților. (Mai multe detalii despre subiect poți regăsi pe www.architectureconf.ro)

Așadar, este influențată productivitatea și creativitatea de spațiul de muncă?

Categoric. Event planning-ul este, prin natura lui, un domeniu creativ și mereu în căutare de inovație. În același timp, în spatele fiecărui proiect de-al nostru se va regăsi disciplina, munca intensă, în aceeași măsură cu zâmbetele, voia bună și succesul evenimentului.  

            Și dacă tot suntem la capitolul insight-uri, vineri am organizat Family&Friends Day la noi acasă, unde ne-am invitat familia să ne cunoască din postura de oameni mari și responsabili! A fost o experiență inedită atât pentru noi ca echipă, cât și pentru cei dragi nouă. 

13912326_1133144783390221_1932074245390141456_n

         13934690_1133144880056878_4222261621969170583_n