Cerințele noilor generații sunt tot mai variate în ceea ce privește arhitectura orașelor, iar aceasta poate ajuta oamenii să se simtă bine în spațiile culturale și de muncă.

”Orașele concurează acum cu înverșunare în privința experiențelor culturale și creează noutățile culturale, făcându-le dezirabile atât pentru a locui în ele, cât și pentru a le vizita. O mulțime de inovații culturale au loc în afara clădirilor în felul în care noi utilizăm spațiile, cu rol de scenă pentru evenimente și experiențe”, afirmă Irena Bauman, fondatorul biroului de arhitectură Bauman Lyons Architects din Marea Britanie.

Alături de alți arhitecți de renume din țară și din străinătate, Irena Bauman va fi prezentă în calitate de speaker la cea de-a IV-a ediție a evenimentului Architecture Conference&Expo ce reunește peste 300 de arhitecți și furnizori de servicii sub tematica Renewing cities: Building environments for new generations, în 6 octombrie, la Cluj-Napoca.

Mai multe detalii despre înscrieri, competiția de proiecte, speakerii acestei ediții și temele abordare —> http://bit.ly/2aIsVnJ