They say… primii ani sunt grei. Sunt cu învățături, experimente și muncă multă. Câțiva ani mai târziu, munca multă a rămas, dar organizarea de evenimente a devenit pentru noi – ușor, ușor – un stil de viață.

Am împlinit 10 ani de când suntem parte din industria MICE (Meetings, incentives, conferencing, exhibitions). De 10 ani, ne adresăm profesioniștilor din diferite industrii, de la resurse umane, manageri, antreprenori, arhitecți, arhitecți de software sau specialiști în eCommerce. E floare la ureche? Nici pe departe. Ne place? Inevitabil! E o energie molipsitoare, o curiozitate constantă.

De fiecare dată când gândim structuri noi, concepte, speech-uri integrate în tematici noi, partea logistică sau bugete, e un roller coaster constant pentru a găsi cea mai bună soluție. Each and every time.

Totul se reduce la experiență
Poți să ai cei mai buni speakeri pe scenă, dacă sunetul lasă de dorit. Poți să ai cel mai bine gândit setting al sălii dacă participanții stau înghesuiți într-un spațiu prea compact doar pentru a lăsa impresia că sala e plină. Poți să ai cel mai bine organizată agendă, dacă lipsesc momentele de entertainment. Poți să ai cea mai bogată zonă expozițională, dacă cei prezenți acolo nu au în minte să creeze o interacțiune valoroasă cu participantul sau să inițieze o discuție cu acesta. Experience is key.

What`s new?
Primim întotdeauna întrebarea aceasta. Fie că pui sau primești întrebarea aceasta, ține minte un singur lucru: dacă lucrurile par firești, cineva le-a făcut să fie. Eforturile de a livra cel puțin la nivelul evenimentului anterior sunt completate de efortul de a veni cu ceva nou. Keep that in mind.

Poți încerca să mulțumești pe toată lumea
… și e firesc să nu poți întotdeauna. Interesele, perspectiva, așteptările sunt diferite cu fiecare eveniment la care participi.  Încearcă să extragi plus valoare dintr-un keynote speech, un tool dintr-un workshop, o idee de business dintr-o discuție cu un partener în zona expozițională. Toate aceste informații pe care un eveniment ți le pune la dispoziție sunt un imbold, un instrument, un început pentru un business – nu un plan de acțiune care să funcționeze fără implicarea ta.

Ce urmează? We shall see. Ce știm clar e că industria se schimbă constant, răbdarea și atenția oamenilor pentru conținut este tot mai selectivă și mai puțină, totul se întâmplă acum și aici, iar noi vrem și putem inova în ritmul lor. Fie că vorbim despre The Woman, HR Summit, Touristica sau Software Architecture Day.

_______________________

Happy birthday, Libero!

Viața de agenție Libero înseamnă “not quite perfect 10 years” pe care vrem să-i împărtășim cu voi, cei care ne-ați fost alături încă de la început. E viața cool care merită explorată în teniși, alături de un cocktail colorat, muzică și ambianță faină – ca între prieteni.

Cu cei din comunitatea Libero ne vedem pe 25 iulie, la prăjitoria Meron (Horea nr. 5)
Dresscode: Confortable/Sportive look
Accesul în cadrul evenimentului se face pe bază de invitație.