PwC România, KPMG România, FiNEXPERT și case de avocatură, sunt doar câteva dintre companiile care au înțeles că este nevoie de crearea unui mediu de dezbatere în domeniul fiscal – contabil.

Fiscalitate24.7 este singurul eveniment din zona Transilvaniei ce pune la dispoziție speakeri specializați în domeniu, care vin în sprijinul participanților cu clarificări și recomandări de practici corecte în aria fiscalității.

Tematica abordată în acest an la evenimentul  Fiscalitate 24.7 va urma și interpreta reglementările Noului Cod Fiscal. Noutățile legate de TVA pe care trebuie să le cunoaștem la început de an, aspecte legate de inspecția fiscală, litigii fiscale, impozite pe venit și profit, dar și contribuții sociale obligatorii sunt doar câteva dintre punctele care se vor afla pe agenda conferinței.

Conferința reunește peste 120 de contabili, directori financiari, directori generali, controlleri financiari, auditori, analiști financiari și consultanți fiscali dar și proprietari de business. Este un mediu propice pentru identificarea și soluționarea aspectelor ce privesc modificările din Noul Cod Fiscal și nu numai, intrucât conferința  este   interactivă, îmbinând informațiile teoretice cu debate-uri dinamice care ajută participanții să asimileze mai ușor informațiile.

Speakeri din companii cu expertiză în domeniu vor fi prezenți in cadrul Conferinței Fiscalitate 24.7.

Romana Schuster, Senior Manager, KPMG Romania, aduce in discutie tema: “Soluții eficiente fiscal de fidelizare a angajatilor.” Romana este consultant fiscal, cu experiență și cunoștințe aprofundate de contabilitate dobândite în România și Olanda. A absolvit un program doctoral în afaceri și are un MBA în International Business. La cei 7 ani petrecuti in controlul fiscal și ca expert al Ministerului Finantelor Publice, in cadrul Direcției de Impozite Directe, Romana a adaugat peste 10 ani de activitate in Big4 in România, ca knowledge manager si consultant pentru numeroase companii românesti și multinationale.

 PwC România va fi reprezentat de Diana Oprescu, Manager, Consultanță Fiscală, care va susține prezentarea “Noutați in materie de impozit pe profit.” Diana este Manager în departamentul de impozite directe al biroului din Bucureşti al PwC România. Este implicată în mod frecvent în proiecte de structurare fiscal internaţională, reorganizări de afaceri, revizuire fiscală şi proiecte de due diligence, precum şi în proiecte de consultanţă generală în fiscalitate locală şi internaţională. Diana lucrează pentru clienţi din numeroase industrii, fiind specializată în domeniile Tehnologie, Comunicaţii, Software şi Media.

Mitel Spătaru, Tax Partner la FiNEXPERT, cu experienta de peste 15 ani în domeniul financiar – contabil și de peste 7 ani în domeniul fiscalității,  este în echipa FiNEXPERT de 13 ani, timp în care a coordonat numeroase proiecte și a înregistrat rezultate care au condus la evoluția companiei.. Tema pe care o va aborda in cadrul conferintei Fiscalitate este “ Aspecte fiscale relevante: bilanț 2016 si tendințe 2017”

Conferinta Fiscalitate 24.7 are loc in 28 februarie 2017, in incinta The Office, Cluj-Napoca și include sesiuni de debate, prezentări si studii de caz.

Zona expozițională

În egală măsură, evenimentul oferă oportunitatea de a creea conexiuni noi, cu experți fiscali de anvergura. Zona expoziţională, componentă dedicată furnizorilor de servicii și produse necesare desfașurarii activitații ariei economice vine in completarea conferinței, oferind participanților posibilitatea de a afla ultimele tendințe de pe piața internă.

Detalii despre conferința și inscriere regăsiti pe site-ul oficial al evenimentului www.fiscalitate24.ro